Pesanan

Klik La Iklan Untuk Membolehkan Pra Blogger Pergi Lebih Jauh...Jgn Shout Saja!

tolong kami bantu kami

Jumaat, 30 September 2011

RAMALANKU TENTANG SIKAP WANITA


Wahai wanita..betulkah anda seorang.....
1. Kerap membebel dan selalu mengumpat?
2. Kerap makan bila dah kahwin?sebab pikir dah tak cun pon takpe asalkan dah bersuami..?
3. Suka Shooping dan makan angin?
4. Suka mengungkit-ngungkit cerita lama
5. Rela menjanda dari bermadu?
6. Perasan diri lawa...tayang muka sana sini?
7. Suka mengamuk tak tentu pasal?

Salah? sekiranya ramalan diatas tidak betul..sudah tentulah anda seorang...
1. Bisu
2. Andartu
3. Pokai
4. Pelupa
5. Gila
6. Takde blog/fbook dan sebagainya nak tayang muka
7. Sakit Tenat

Salah juga? kalau kedua-dua ramalan di atas juga salah...tidak syak lagi andalah seorang wanita PENIPU.....hihihihihih..gurau je..saya tahu anda seorang wanita yang cantik..baik budi pekerti....solehah...bijak...cemerlang..gemilang..terbilang dan yang penting bukan kaki temberang....
Selamat Beramal!

21 comments:

Orkid Melur berkata...

hey hey apsal nih? muahaha.
macam-macam la xD

http://anyonecanbehappy.blogspot.com/

whitecappuccino berkata...

terkejut jugak baca mula2 tu ..hehe

bella luna berkata...

ouh suka suki ngutuk pompuan ye, tak semua macam tu k,bdw, nice entry;)

man berkata...

pemangkin kejayaan lelaki...

Ungu Violet berkata...

erkkk...leh kene saman tuh...hihihh

setiap individu mesti ada kelebihan & kelemahan masing2...

terutama skali kaum wanita yg kadang2 perlu dibimbing..

lelaki merupakn seorg pemimpin...
sbb tuh lelaki mempunyai tngungjwb yg besar utk memimpin kaum wanita..xkira sama ada dia tuh seorang suami..bapa..atau abang..

jiwa wanita halus...jgn dikasari..brlemah lembut aje...kalau kene caranye...dia pasti sanggup buat apa saja terutama skali utk org yg dia sayang..:)

ARIF berkata...

hihihihi..x pe..lepas ni pakcik wat ramalan ttg lelaki plak

widiea azira berkata...

ramalan yg teruk..hahah try wat yg laki punye cane??

Cikgu Jaja™ berkata...

haha.. ok2..hampir 80% betul..tp apa2 pon setiap jiwa, peribadi dan sikap wanita itu ada lebih ada kurangnya..sbb tu kena terima kami seadanya. no body's perfect rite? ^^,

ARIF berkata...

tapi org laki biasa tgk body dulu perfect ke idak....hahahahaha..gurau je..tunggu post seterusnya...

ecah berkata...

wah...panas tol entry nie..hahak..

myezatul aQma berkata...

amboi...pndai je ckp mcm tu

MYVI berkata...

aduhai ...wanita ..kaulah ubat penenang jiwa lelaki..gitu =)

ARIF berkata...

ya betul..ubat penenang jiwa lelaki..tp kdg2 boleh jadi ubat nyamuk....hihihihihihihihi

MYVI berkata...

ahahahahaha....adoi sentap hati mak...

Izzan Azza berkata...

Ramalanmu tk benar belaka...yg benar cuma NO 5 tu jer.....hehehe

CTK berkata...

hehe...cm mrh je
jgn la tacink
kami diciptakan begini
atynyer lembut

kami kan ader 9 nafsu
nafsu membebel,nafsu makan,nafsu shoping,bnyak agy nafsu n akal nyer satu..sbb tu kami xpikir pnjg,ikot ajew nafsu :D

ARIF berkata...

hahahahahha....realiti mmg sukar utk diterima..:)

suha berkata...

huhuu.

sebenarnya kan arif, semuanya terpulang pada individu masing masing. dan cara pembawakan diri tu kan. hee :)

ARIF berkata...

betul betul betul...sy sokong!

bdk johor berkata...

hahaha..
bro..perenggan terakhir tu macam bodek jer!
hahaha

syasyajohan berkata...

alahai,bertuah betullah peramal yang satu ni=,=

Catat Ulasan